Livrare și returnare

Durata livrarii

 

Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile) si distanta de livrare.

 

Un termen estimativ de livrare este de 2-5 zile din momentul plasarii comenzii de catre dumneavoastra, in functie de disponibilitatea stocului.

 

Disponibiliatate

 

In cazul in care florile nu sunt disponibile, veti fi contactat pentru aprobarea inlocuirii lor.

Vazele, cutiile si alte accesorii sunt cu titlu de prezentare, acestea modificandu-se in functie de disponibilitate.

 

Derularea comenzii

 

Lansarea comenzii (telefonic sau pe site) – dupa lansarea comenzii, veti primi un email de confirmare prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra.

 

Prelucrarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi prelucrate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare.

 

In unele cazuri, un reprezentant va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa asupra disponibilitatii produsului / produselor si pentru confirmarea comenzii.

 

Modalitati de livrare

 

Site-ul www.ccflowers.ro efectueaza livrarile prin firma de curierat rapid Sameday, Cargus sau personal in Bucuresti. Preferinte legate de livrare – puteti alege locatia: la birou, acasa sau la o alta adresa mentionata.

 

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea acestuia. In cazul in care acesta este deteriorat, va rugam sa ne contactati telefonic.

 

Returnarea produselor

 

Conform legilor in vigoare, renuntarea la produsele cumparate se poate face fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii (reglementeaza informatiile ce trebuie oferite consumatorilor in stadiul precontractual) si Legea nr 365/2002 privind comertul electronic republicata in temeiul art. II din Legea nr. 121/2006 pentru modificarea si completarea Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic.

 

Clientii C&C Flowers Events pot returna in termen de 14 zile calendaristice produsele cumparate din magazinul online www.ccflowers.ro, exceptie facand cele din flori naturale.

 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

 

Va rugam sa efectuati verificarea calitatii produselor imediat ce ati primit si achitat coletul sau in maximum 14 zile de la efectuarea comenzii.

 

Conditii speciale

 

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari www.ccflowers.ro,va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii. Prin plasarea comenzii pe site-ul www.ccflowers.ro, va asumati luarea la cunostinta si acceptarea conditiilor mai sus prezentate.