Nunți

Buchete mireasă

Buchetul de mireasa reprezinta un accesoriu pretios, care are, in afara de rolul estetic, si unul simbolic, plin de semnificatii. Florile din buchetul de mireasa reprezinta personalitatea celei care il poarta, ii pune in evidenta frumusetea si delicatetea, iar la final este aruncat conform traditiei, pentru a face o alta fata frumoasa fericita sa stie ca va deveni la randul ei mireasa!

Buchete nașă

Dupa miri, nasii sunt cele mai importante figuri in cadrul nuntii, iar tinuta nasei trebuie sa fie eleganta, stralucitoare si bine accesorizata. Buchetul de nasa poate face diferenta si va aduce un plus de rafinament celei care il poarta.

Lumânări cununie

Lumanarile de cununie reprezinta traditia, fac parte din cultura noastra, avand rol in ceremonia religioasa si fiind legate de diferite obiceiuri si chiar de mici superstitii. Va oferim aranjamente florale pentru lumanari de cununie care satisfac orice gusturi si se potrivesc tematicii nuntii. In functie de florile si combinatiile alese, realizam lumanari de cununie unicat, asa cum este fiecare nunta.

Papetărie

Invitatiile la nunta si cartile de vizita pentru oaspeti sunt detalii care conteaza, de aceea va punem la dispozitie un portofoliu cu astfel de produse de papetarie, pentru a le alege pe cele care va reprezinta si ale asorta cu tema nuntii dumneavoastra!

Decor sală

Flowers & Events

a

Abonează-te la Newsletter

Primești oferte exclusive, vouchere personalizate, sfaturi și recomandări.

    Sunt de acord cu procesarea informațiilor mele de către C&C Flowers Events. Confidențialitate *